subota, 17. rujna 2011.

Evolta robota da se na Ironman triatlon, osvojiti tečaj u tjedan dana

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:
Panasonic je malo baterijski bot koji bi mogao, Evolta, osvojio pažnju nekoliko puta tijekom godina. To je već popeo iz Grand Canyona i hodio 500 km od Tokija do Kyota , ali očito nije bio dovoljno dokazati da je i njegov imenjak baterija 'istina hrabrost. Ovaj put, Panasonic stavljajući tri robota kroz Ironman triatlon na Havajima, i oni 'je dobio tjedan plivati ​​2,4 km, bicikl 112, i trčanje 26,2 km maratona. Za razliku od meatbags trčanje utrka, koji su dan završiti, roboti dobili tjedan dana - iako oni će biti događaj svoje stvari 24 sata na dan, dok je samo uzimanje pauze za punjenje njihova tri AA baterije. Zaintrigiran? Utrka počinje 23. listopada, tako da puno vremena gledati na odgovarajući način dramatične videa objašnjavajući izazov trijumvirat sitnih triatlonaca nakon pauze.

Nastaviti čitanje Evolta robota da se na Ironman triatlon, osvojiti tečaj u tjedan dana

Evolta robota da se na Ironman triatlon, osvojiti tečaj u tjedan dana prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. rujna 2011 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Huffington Post | izvor Panasonic | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar