subota, 17. rujna 2011.

"Krajem 2011 iMac" ažurirati može biti opasan

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jRN0_eRPvx0/a-late-2011-imac-update-may-be-imminent.ars:

Ovdje je čudan detalj primijetili smo uzimajući bliži pogled na Apple-ov članak u bazi znanja objašnjavajući kako više monitora se može ili ne može biti povezan s postojećim Macove. Ona navodi kako "sredinom 2011" i "krajem 2011" verzije Thunderbolt opremljen iMac. Koliko znamo, međutim, Apple nije objavio ili čak najavio iMac za krajem 2011, što znači da takva najava može biti samo oko kutu.

Što potencijalni iMac osvježavanja može uključivati ​​u ovom trenutku teško je reći. Apple bi mogao naletjeti skladu s Sandy Bridge procesora, baš kao da je očekuje da će učiniti za MacBook Pro u narednih nekoliko tjedana. No, čini se više vjerojatno Apple možda razmišljate o korištenju nadolazeće šest-core Sandy Bridge E procesora , koji su trebao biti objavljen sredinom studenog.

Sandy Bridge E procesori su četiri ili šest-core hiper navojem varijante postojećih Sandy Bridge procesora. Glavne prednosti E serije uključuju sat frekvencije koje sežu gotovo 4GHz u Turbo modu, veći L3 cache memorije, i četiri-kanalni memorijski kontroler koji će ponuditi mogućnost staviti puno više RAM-a u iMac. Njegov prateći X79 čipset također podržava 2x16 do 4x8 PCI Express grafiku i Intel Rapid Tehnologija pohrane RAID kontroler.

Apple svibanj imati tvrd vrijeme cramming sve što vlast u iMac je sve-u-jednom kućištu, ipak. Čipa TDP maxes na 130W i koristi dodatni zatvorene petlje sustava vode za hlađenje . Ipak, čovjek može san, ne može on?

UPDATE: Dakle, naši prijatelji na Macworld i MacRumors napomenuti da Apple očito se odnosi na obrazovanje samo 21,5 "iMac kao " krajem 2011 ", međutim, ne dolaze opremljeni s Thunderbolt luka, tako da ne bi trebao biti kompatibilan sa bilo. Thunderbolt prikazuje, a kamoli dvije od njih. (Iskreno, ne bismo uzeti u obzir kolovoza kao "kasno" u godini, bilo.)

Budući da ne znamo što mislite o pogrešci i da je u petak navečer, we're samo ide natrag na naš šest-core iMac snove.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar