subota, 17. rujna 2011.

4G Samsung Galaxy S II X dolazi u Telus, još kao herkulovski kao i uvijek

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/4g-samsung-galaxy-s-ii-x-coming-to-telus-still-as-herculean-as/:
Izgleda da Samsung Herkul ime neće živjeti u mobilnim sramota, nakon svega. Kanadski prijevoznik Telus je sada drugi (i zadnji) tvrtka prolio grčkog boga naslov u korist tradicionalnih Galaxy S II nazivom - ali sa svojom jedinstvenom twist, naravno. Tvrtka je dobila službenu stranicu za svoje nadolazeće borac, nazvan "4G Samsung Galaxy S II X." Razgovarajte o zalogaj, zar ne? Uređaj ogledala T-Mobile verzija , a usko, poboljšanje na izvorni model s 4,5-inčnim AMOLED Super Plus zaslon, HSPA + download brzine do 42Mbps i - ovdje je gdje se dobiva zanimljiv - 1.5GHz dual-core CPU-a. Mi smo još uvijek sigurni chipmaker odgovorni za potporu radio AWS 4G, ali naš novac na Qualcomm APQ8060. Sve frustrirajuće "uskoro" je priključen na stranicu, koja izgleda kao da se prilično uobičajena praksa s novim telefonima u posljednje vrijeme, bez obzira, možemo zamisliti dovoljno ljudi će biti spremni oprostiti i zaboraviti kada svoju budućnost igračka odluči pojaviti.

4G Samsung Galaxy S II X dolazi u Telus, još kao vrlo naporan kao i uvijek prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. rujna 2011 21:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Telus | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar