subota, 17. rujna 2011.

Loša prodaja može imati RIM sprema za playbook požara prodaju

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OUmgiYF2Phs/poor-sales-may-have-rim-gearing-up-for-playbook-fire-sale.ars:

Research In Motion može se priprema za udarac cijene na BlackBerry playbook u skoroj budućnosti: 16GB model se prodaje u pola cijene za zaposlenike Rogers stanica prijevoznika u Kanadi, prema Boy Genius Report . RIM priznao da će početi rezanje cijena tijekom njegova zarada poziv jučer, iako pojedinosti o ponudama za potrošače još da se objavi.

7-inčni playbook je nije dobro primio na lansiranja u travnju, kada je po cijeni počevši od $ 499 za 16GB WiFi-jedini model. Od tada, Sprint otkazao planove za nošenje 4G verziju playbook, a RIM je najavio tijekom zarada poziva četvrtak da imaju manje od 200.000 isporučenih jedinica, o istom kao i HP TouchPad prije svega, mora-go 99 dolara prodaju.

RIM primijetio tijekom poziva da se planira spustiti cijenu playbook motivirati prodaje, a smanjuje već trickled iz zaposlenicima Rogers. Radnici mogu dobiti svoje ruke na 16GB model za CAN $ 249, do najveće 64GB model za CAN $ 399.

Tvrtka nije rekao siguran da oni cijene će preći za potrošače, i to još uvijek izražava neke uvjerenje da sljedeća verzija tablet je QNX-based operativni sustav će potaknuti interes potrošača (kao što se može uključivanje domaćih e-maila i kalendar aplikacije). RIM planira objaviti putanju za playbook, kao i QNX temelji BlackBerry smartphone na DevCon u listopadu. Ali mi bi držati oko na pola flash prodaju mjesta, samo u slučaju da postoji još jedan tablet lud crtica .

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar