srijeda, 14. rujna 2011.

IDT je ​​za uštedu energije ploča Samo Osvježi tech dolaze na prijenosna računala, Ultrabooks i tablets (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/idts-power-saving-panel-self-refresh-tech-coming-to-laptops-ul/:
Mi ne govorimo Pixel Qi -style štednju ili ništa, ali onda opet, IDT nije od Vas traži da jarku konvencionalni LCD vaše mrežnica odbiti korak dalje od. Tvrtke vijeće Samo Osvježi tehnologije pravedan je dobio veliki udarac u ruku ovdje u IDF , uz uvođenje prvi svjetski ugrađenih DisplayPort (EDP) 1.3 standardom Vrijeme kontroler sa integriranim PSR tehnologije. Puno technobabble, siguran, ali ovdje je lowdown: s ovom stvari u mix, većina korisnika će vidjeti više od 45 minuta baterija dobiti, jer ploče ne zahtijevaju stalno osvježava.

Odobren, uštede energije samo su vidjeli statične slike na zaslonu, a trebat će vam PSR-omogućen grafički procesor iskoristiti. Dobra vijest, međutim, da je Intel čini se da je na ideju korištenja ove stvari kako bi poboljšao ukupni vijek trajanja baterije Chipzilla-based strojevima, tako da ne bi trebalo biti previše dugo prije nego što počne pojavljuju se u prijenosnim računalima i Ultrabooks. Kako magija zapravo radi? IDT je ​​PSR tehnologije "identificira statična slika i pohranjuje ga lokalne do TCON u integrirani videomemorija, a zatim ga jednostavno prikazuje slike iz lokalnih okvira tampon omogućava EDP glavni link i većina GPU funkcija se pokreće prema dolje , što je rezultiralo značajnim uštede energije. " Imati pogledati otkriven videa odmah nakon prekida.

Nastaviti čitanje IDT-a za uštedu energije ploča Samo Osvježi tech dolaze na prijenosna računala, Ultrabooks i tablets (video)

IDT je za uštedu energije ploča Samo Osvježi tech dolaze na prijenosna računala, Ultrabooks i tablets (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar