srijeda, 14. rujna 2011.

Google pokreće servis Let pretraživanje, kajak to sliježe ramenima off (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/google-launches-flight-search-service-kayak-shrugs-it-off-vide/:
Google DOJ-odobrila stjecanje UIO konačno uroditi plodom, u obliku Flight Pretraga - novi alat koji ima za cilj da usmjeri kaos koji je online travel rezervacije. Kontingent Mountain View predstavio sučelje jučer, s "ranom pogled" na ono što se čini prilično jednostavan uslugu. Nakon što unesete svoje polazište, odredište, raspona cijena i trajanje, popis rezultata pojavit će se u uzlaznom redoslijedu vozarina i trajanja, ispod karti prikazuje svaki let u putanju. Od tamo, možete filtrirati rezultate prema zrakoplovna, broj layovers ili posebnim odlazak puta, prije nego što Vaše rezervacije itinerar na prijevoznika stranice (Google je pažljivo istaknuti da let izbor i rezultati neće biti "pod utjecajem bilo kojeg plaća odnosa") . Trenutno, usluga je ograničena na odaberite grupu američkih gradova, a samo ima povratni letovi u ekonomskoj klasi, ali Google kaže da buduće nadogradnje i proširenja su na putu. Mi smo željan da vidi kako je tvrtka oblači to relativno golom kosti platformi, i možda još važnije, kako natječu stranica za putovanja reagirati na to. kajak , za jednu, odgovorila uvjeren nemar u bijeg pretraživanje, izričito opisujući je kao inferiornom proizvod . "Mi smo uvjereni u našu sposobnost da se natječu, a mi vjerujemo da je naš let za pretraživanje tehnologija je nadređeni", tvrtka, rekao je u izjavi. "Mi prepoznajemo Google je strašan konkurent, ali oni nisu bili uspješni u svakom vertikalnom su unijeli." Neka igre počnu. Demo video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Google pokreće let usluga pretraživanja, kajak to sliježe ramenima off (video)

Google pokreće servis Let pretraživanje, kajak to sliježe ramenima off (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 15:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Search Engine Land , TechCrunch | izvor Google Let pretraživanje , Google Search Blog |

Nema komentara:

Objavi komentar