srijeda, 14. rujna 2011.

Kensington trots iz univerzalne tablet slučaju, BunjeeAir Snaga za pronalaženje zagubljen iPhone

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/kensington-trots-out-keyfolio-pro-universal-tablet-case-bunjeea/:
Osim toga tri komada oklopa slučaju da lanaca vaše ipad u hotel desk, Kensington tiho dodao tri druge proizvode za svoj ​​sastav - raznovrsne kolekcije trčanje skala od univerzalnog tablet predmet doo-oca da vibrira kada ' ponovno o napustiti svoj iPhone kod kuće. Počevši s doo-tata, BunjeeAir Snaga je 100 dolara pribor dovoljno mali da stane na keychain, a parovi sa slobodnim iOS app i poseban slučaj (uključen u paket). Ako to zvuči kao nespretni postava, imajte na umu da Apple ne dopušta third-party dodataka za zaključavanje telefona preko Bluetooth, pa Kensington radio oko tog razvijanjem dodatak koji se priključi na iPhone-30-pinski priključak i komunicira preko 2.4GHz bežičnu vezu umjesto. Dakle, nakon što ste stavili na slučaj, keychain će vibrirati i zvučni signal kada se otprilike 30 metara daleko od telefona, i to na kraju ćete zaključati daljinski uređaj, previše. Kao dodano dodir, u slučaju pakete 1.500 mAh baterija i utor za "krug leđa slučaj u koji možete umetnuti kreditne kartice ili hotelsku sobu ključ za modne nuždu kickstand. Šteta ništa od toga pomoći će vam sljedeći put kada napuste svoj iPhone na stražnjem sjedalu kabine.

Premještanje zajedno, tvrtka je objavila KeyFolio Pro, slučaj s odvojivim Bluetooth tipkovnicu i prijenosni čičak kutovima koji će stati u bilo koju 10-inčni tablet. Slučaju, koji košta 100 dolara, također je olovka nositelja i sedam urezima, omogućujući vam da rekvizit tablet se na 22 - do 72-stupnjeva kut. Završavajući to, tu je apsolutnu vlast, $ 120, 100-vat opeke s USB i Micro-USB utičnice koje je značilo zamijeniti adapter koji ste dobili uz vaše prijenosno računalo. Konačno, tu je to pero vidjet ćete u tim rukama-na snimke - 18 $ olovka da dubl kao pravi, iskreni do dobrota olovke, upotpunjuju sa prijenosnih kapica. Peek naše ruke, na fotografije ispod, zajedno s Vid nakon prekida - znate, ako gleda zbunjen glumaca otkrivanja da ste zaboravili svoje iPhone je svoju ideju o rascjep-rika vrijeme.

Nema komentara:

Objavi komentar