srijeda, 14. rujna 2011.

Nvidia Kal-El referentni tablet Windows 8 na Graditi oči-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/nvidias-kal-el-reference-tablet-running-windows-8-at-build-eyes/:
Ovaj svibanj ne biti prvi na svijetu vidio Nvidia Kal-El referentni tablet Windows 8, ali to ne obilježiti naš prvi izbliza i (vrsta) osobnih trčanje-u sa mnogo ballyhooed quad-core ARM procesor napajanje jednako predviđa OS . Kao što smo izvijestili jučer, NVIDIA je samo lansirao Windows 8 developer programa , u očekivanju željni novog operativnog sustava puštanje. To je žudnja prenijeti u naš kratki sjesti s odijelo glasnogovornik, koji nije bio nam daje mnogo na putu od detalja. Međutim, on nam je dao pojma o budućnosti mjerila: NVIDIA očekuje da će vidjeti značajne dobitke baterije na Kal-El prijenosna računala - kao u danima, ne satima. Nažalost, referentni tablet na zaslonu je zaključana daleko u pleksiglasa stanica, ali nismo uspjeli uhvatiti nekoliko hitaca od sada poznatih uređaja sa sustavom Microsoft 'najnoviji. Oni, kao što možete vidjeti, nalaze se u galeriji ispod.

Nvidia Kal-El referentni tablet Windows 8 na Graditi oči-na prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 17:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar