srijeda, 14. rujna 2011.

Engadget Show vraća utorak, 20. rujna - osvojiti ulaznicu za snimanja!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/the-engadget-show-returns-tuesday-september-20th-win-a-ticke/:
Oh čovjek, da li imamo još jedan akcije upakirane epizoda Engadget Show dolaze svojim putem! Ovaj put se, mi ćemo se posjetiti jedan i jedini Jonathan Coulton, koji će prema nama na neki rock i nas regaling s pripovijestima o njegovoj virusnih putovanje kroz glazbene industrije. Tim i Brian također će biti u sjedećem položaju s kreatori Keepon, kako bi razgovarali o sladak mali žuti 'bot put od interaktivni alat za učenje na policama trgovina. A mi ćemo biti uzimajući izlet žaba studio SOHO i Maker faire u Queensu, NY, i raspravlja o nekim od Vaših omiljenih DIY projekte Make: Live ko-domaćini Becky krmi i Matt Richardson.

Engadget Show je sponzoriran od strane Sprint i održat će se u naše intimne New Yorku studio, tako da ako želite da biste dobili u, morat ćete osvojiti ulaznicu unaprijed. No, ne brinite, ako ne možete doći osobno ćemo imati preuzeti do ubrzo nakon snimanja.

Sprint je također nudi 60 zajamčena ulaznice za Engadget Show snimanja za prvih 60 sudionika koji tekst "Engadget" za 467.467 ili unesite online! Standardni tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite za službena pravila i vidjeti kako unijeti online.

Ako živite izvan tri države području (NY, NJ, CT), možete unijeti online za priliku osvojiti putovanje za dvije osobe u New Yorku da prisustvuju Engadget Show. Standardni tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite ovdje za ulaz.

Ovdje su detalji, ako vas osvojiti ulaznicu:
  • Događaj je svim dobnim skupinama.
  • Mi ćemo otvoriti vrata i započeti sjedala u 17:15 na 20. rujan, a snimanje počinje u 18:00. Mi ćemo biti zatvaranje vrata u 17:50.
  • Pobjednici moraju odabrati potvrditi i ispis ulaznice 24 sata prije snimanja počinje ili rizik forfeiting svoje sjedište.
  • Molim Vas, donesite osobnu iskaznicu s vama snimanja.
  • Show dužina je oko sat vremena.
Ako ste član medija koji želi sudjelovati, kontaktirajte nas na: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, a mi ćemo pokušati ugostiti Vas. Sve ostale ne-medija na pitanja mogu se slati na: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Pretplatite se na Prikaži:

[ iTunes ] Pretplatite se na Prikaži izravno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Prikaži izravno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje hrane Engadget Show (M4V) u svoj ​​RSS agregator i to dostavljene automatski.

Engadget Show vraća utorak, 20. rujna - osvojiti ulaznicu za snimanje! prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 17:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar