srijeda, 14. rujna 2011.

SanDisk radi na guranje SSD potrošnja energije niža, iscijediti više soka iz baterije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/sandisk-working-to-push-ssd-power-consumption-lower-squeeze-mor/:
SanDisk SSD
Prvo stvari prvi: mi stvarno treba sjesti s tech industriji i imaju razgovor o učinkovito imenovanje stvari. Što nas dovodi do sljedećeg reda poslovanja:. SATA DEVSLP SanDisk je rad s drugim tvrtkama, kao što su Intel, Microsoft i Samsung, razvijati ovaj novi standard, koji će voziti SSD potrošnja energije znatno niža od trenutne razine. Neki pogoni već podržavaju kamen standarda - novi super mod niske potrošnje koja privlači samo 50mW soka. SATA DEVSLP će zadržati za pohranu u tom energije ispijanje stanje većinu vremena, produljuje vijek trajanja baterije za Ultabooks, tablets, ili bilo koji drugi naprava može doći zajedno. Pogodite što znamo jedan trik Intel planira koristiti do koje je obećao 10-dana od povezanih vrijeme čekanja . Provjerite PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje SanDisk rade na guranje SSD potrošnja energije niža, iscijediti više soka iz baterije

SanDisk radi na guranje SSD potrošnja energije niža, iscijediti više soka iz baterije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 17:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar