srijeda, 14. rujna 2011.

Qraft: Airbnb Za zrakoplovi, vlakovi, i automobila (i Željeznica, mislim brodova.)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Fb4CMbH5byU/:
Screen shot 2011-09-13 at 6.04.42 PM

Kada ste samo časak beba, ideja novu igračku je najuzbudljivija stvar ikad. Tada ćete odrasti, a "igračke" postaju smiješno skupo. Želite Chevy Corvette C6 Z06? To će biti 70.000 $, molim vas. Vi ste zainteresirani za branje gore 2011 Roehr 1250sc motor? 40.000 dolara.

Iako sam siguran dosta naših uspješnih krajnje čitatelji nemaju problema bacanje gotovine kao da je, velika većina nas jednostavno ne može iskašljati. To je gdje Qraft dolazi u - mislim da je to kao Airbnb za odrasle igračke. Možete provesti dan s tim Z06 za 950 dolara. A 2011 Roehr 1250sc? $ 600/day.

Prošli motocikle i automobile, Qraft također nudi se način za ljude da iznajmljivanje plovila, helikoptera, zrakoplova, RVs i drugih slučajnih opremu (kao što je super skupim kamp ruksak) od svojih vršnjaka. Dakle, ako imate super kul brod koji je ne uzimajući puno koristi, ili RV će sjediti u garaži sve sezone, možete jednostavno post gore na Qraft i napraviti malo gotovine.

Qraft omogućuje najam po dan, tjedan i mjesec, i svaki korisnik odabere vlastitu cijenu. Traži počinje uspostavljanjem lokaciji, ali to izgleda nije sasvim Qraft proširio na sve krajeve države. New York nije podržan, na primjer, dok je San Fran je. Usluga je besplatna da se pridruže.

Usluga nudi osiguranje na stavke koje iznajmiti pa ako netko odluči roll vaš automobil u jarku, ne će vas koštati jako puno. Qraft također nudi sustav povratnih informacija za iznajmljivača i vlasnika i oni također imaju sustav za potvrdu vozačku dozvolu informacije putem skeniranja. Oni pokušavaju izbjeći teške pouke koje Airbnb u svoje debakl . Očito ti dečki nisu se bave nekretninama tako da malo šanse za met odluka u kadi, ali ja bih se totalno ljut ako netko zrcaljeno moje Tesle (pod pretpostavkom da sam Tesla.)


:
Web stranica:
Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar