srijeda, 14. rujna 2011.

Logitech predstavio bežične slušalice, zvučnički sustav za tablets, smartphone i Radio Raheem

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/logitech-unveils-wireless-headset-boombox-for-tablets-smartpho/:
Logitech je obitelj iDevice-friendly pribor dobio malo veći danas, uz dodatak nove bežične slušalice i bežični zvučnički sustav. Bivši (na slici gore) omogućava korisnicima da lutaju i do 33 metara daleko od svojih ipad, iPhone, iPad ili Bluetooth uređajima, ima mikrofon s poništavanjem šuma i nudi do šest sati trajanja baterije. Zvučnički sustav, u međuvremenu, čini se da dijele mnogo svojih DNK s onim S715i prijenosni audio dock smo dobili naše ruke na prošle godine. Osim iz sličnog dizajna (slike nakon pauze), Logitech Bluetooth sustav također ima osam prilagođeni dizajniran vozača (uključujući, kao i njegov rođak, par neodimija 3-inchers), ima punjiva baterija sa šest sati izdržljivosti i može funkcija na do 33 metara daleko od bilo kojeg iDevice. Slušalica će biti dostupan negdje ovaj mjesec za $ 70, s BOOMBOX skom tržištu u listopadu za 180 dolara. Za više detalja, pogledajte puni za odnose s javnošću nakon prekida.

Nastaviti čitanje Logitech predstavio bežične slušalice, zvučnički sustav za tablets, smartphone i Radio Raheem

Logitech predstavio bežične slušalice, zvučnički sustav za tablets, smartphone i Radio Raheem prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 04:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Logitech (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar