srijeda, 14. rujna 2011.

Satechi bi isključio svoj SATA hard disk, USB 3.0 ima previše

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/satechi-will-lockdown-your-sata-hard-drive-boasts-usb-3-0-too/:
Ako ste pomno bdjeti nad digitalne stvari kao i mi, sigurnost je najveće briga za vanjske uređaje za pohranu . Sada možete zadržati svoje vrijednosti pod lock-i-tipka s Satechi je lockdown - kućište SATA HDD koje čuva podatke putem kodiran 256 bitnom zaštitom, a omogućuje munja brz USB 3.0 brzine prijenosa . Koristeći tipkovnicu na dodir OLED zaslon, uređaj je dostupan samo kroz 4 - 8 znamenkasti kôd - čak i ako je spojen na računalo ili drugi uređaj. To vam daje mogućnost da bi "tvoj backup podataka kao siguran kao i podaci na vašem osobnom računalu." Prilično slatko, zar ne? Zaključavanje igra lijepo s obje Mac i PC i utovar sada 90 $. Hit PR vode samo prošlosti pauzu ako ste u potrazi za zaključavanje dolje one dragocjene istraživačke radove ... vidjeti ono što nismo tamo?

Nastaviti čitanje Satechi bi isključio svoj ​​SATA hard disk, USB 3.0 ima previše

Satechi bi isključio svoj ​​SATA hard disk, USB 3.0 ima previše prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar