srijeda, 3. kolovoza 2011.

Prestići AR projekt omogućuje igru ​​i voziti u isto vrijeme, čini nam se drool

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/outrun-ar-project-lets-you-game-and-drive-at-the-same-time-make/:
Cool igra, ili zgodnih igra ikad? To je pitanje koje su pitamo kada smo prvi put došao preko Garnet Hertz je prošireni stvarnost na temelju prestići projekt - konceptni automobil koji vjenčani Sega klasične vožnje igra sa električnim golf, dopuštajući igračima da navigaciju svoj ​​put oko stvarnog života tečajeve koristeći samo arkada konzole. Hertz, informatike istraživač na University of California Irvine, budući da je doveo svoje ideje ostvari, nakon opremanja sustava s kamerama i prilagođeni softver koji se može "pogledati" u prednjem dijelu automobila da se automatski reproducirati rutu na igru ​​kabini zaslonu. Karta se prikazuje u istom 8-bitni renderiranje želite vidjeti na izvornom pobjeći, s perspektive mijenja proporcionalno na promjene u upravljanju. Košaricu maxes se na samo 13 km na sat, iako je brzina nije stvarno ideja, Hertz i njegove kolege nadaju da tehnologija može se koristiti za razvoj igre na temelju terapije za invalide, ili za stvaranje slično AR-based invalidskim kolicima. Jurnuti prošlosti pauzu kako bi vidjeli video automobil u akciji, i neka svoje snove konvergirati.

[Hvala, Stagueve]

Nastaviti čitanje prestići AR projekt omogućuje igru i voziti u isto vrijeme, čini nam se drool

Prestići AR projekt omogućuje igru i voziti u isto vrijeme, čini nam se drool prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 09:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Nigdje drugdje (Prevedeno) | izvor Pobjeći | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar