srijeda, 3. kolovoza 2011.

Apple iCloud i iWork beta za iOS kazaljka-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/apple-icloud-and-iwork-beta-for-ios-hands-on/:
Mi smo imali nekoliko tjedana da se naviknuti na iOS 5 i Mac OS X Lion , ali jedan headlining značajka je prvenstveno nedostupni jer je otkriven ranije ovog ljeta. Tijekom WWDC keynote, Steve Jobs krišom promatrati iCloud kao servis koji će sinkronizirati mnoge Apple uređaje, besplatno. Mac, iPhone, iPads, pa čak i Windows računala može sinkronizirati dokumente, kontakte, obveze u kalendaru, i drugih podataka. Također ćete biti u mogućnosti vratiti svoj iOS uređaja daljinski, koristite Apple-domaćin račun e-pošte, i pohraniti glazbu u oblaku. Pa, ovaj tjedan Apple je konačno osvijetljen svoje oblak-based servis za programere, ostavljajući neki od nas uzeti doušnik zavirite u novu uslugu.

Apple je također najavio cijene, što potvrđuje da ćete biti u mogućnosti dodati godišnje pretplate sa 10GB ($ 20), 20GB ($ 40) ili 50 GB ($ 100) za pohranu "na vrhu svoje slobodno 5GB račun. Uzeli smo naših pet koncert račun za spin, izradu dokumenata u stranice , proračunske tablice u brojkama i prezentacije u Keynote , a zatim ih pristupa sa sučelja iCloud web za preuzimanje Microsoft Office i PDF verzije. Također smo pokušali naše sreće iOS podataka sinkronizaciju i uskoro-to-biti-kontroverznog Foto tok, pa skok prošlosti pauzu za našu punu iCloud Hands-on.

Nastaviti čitanje Primijeniti na iCloud i iWork beta za iOS kazaljka-na

Apple iCloud i iWork beta za iOS ruke na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 17:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar