srijeda, 3. kolovoza 2011.

LightSquared donira telefoni Sjeverne Amerike plemena, drži ruralnog povezivanja plamen Burnin '

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/lightsquared-donates-phones-to-north-american-tribes-keeps-the/:
Izgleda da LightSquared je zaljubljena u ruralnim Americi je još uvijek u tijeku, ljudi. Tvrtka je danas objavila da će donirati 2.000 satelitskim telefonima na indijski zdravstvene službe i druge plemenske organizacije, dopuštajući im da pozive na područjima koja zemaljske mreže ne pokriva. Nažalost, nema pojedinosti o tome što točno opremu je razmještanje, ali prema Computerworld uređaji glas samo, što znači da IHS zaposlenici bolje dobiti ljepušan osuditi lukavih ako želite surfati Engadget dok na poslu - možete reći dial-up povodac? Bilo kako bilo, s povezivanjem na čelu s objektima u Oregon, Washington, Idaho i Arizona, mogu tvrtke veleprodaja debi biti tako daleko? Morat ćemo vidjeti, ali u međuvremenu, upuštati u službenom PR iza pauze.

Nastaviti čitanje LightSquared donira telefoni Sjeverne Amerike plemena, drži ruralnog povezivanja plamen Burnin '

LightSquared donira telefoni Sjeverne Amerike plemena, drži ruralnog povezivanja plamen Burnin ' prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 16:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Computerworld | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar