srijeda, 3. kolovoza 2011.

Toshiba je odustao od Fujitsu / Toshiba telefona tijekom Hitachi smatra izlaska TV biz

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/toshiba-is-dropping-out-of-fujitsu-toshiba-phones-while-hitach/:
Fujitsu Toshiba Mobile Communications samo je u postojanju što su Japan broj dva mobilna tvrtka (iza Sharp) za kratko vrijeme , ali čini se čak i pristojne zarade izvješće nije bilo dovoljno za Toshiba ostati u poslovanju. Dok joint venture priprema za oslobađanje au IS12T WP7 telefon trčanje Mango Fujitsu, Fujitsu se priprema na kupnju iz tvrtke Toshiba 19,9 posto udjela, a preuzeti isključivo vlasništvo u 2012. Toshiba ne može biti jedini japanski gigant tech uzimanje korak natrag, kao što je Hitachi je s obzirom na sljedeće Pioneer i izlaska na pozornicu TV biz lijevo. Kao što je konkurentnost cijena istiskuju sve, ali najvećih proizvođača, pa čak i Sony osjeća prikliještiti , Hitachi je s obzirom na outsourcing brand inozemnih proizvođača. Ni najava trebali staviti kočnice na hardveru smo bili predvidjajuchi, ali da REGZA telefon ili Wooo televizije samo pao nekoliko jena na mogao postati predmet berba vrlo brzo.

[Hvala, Colin]

Toshiba je odustao od Fujitsu / Toshiba telefona tijekom Hitachi smatra izlaska TV biz prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 02:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget Japanu | izvor Nikkei (reg required) , Toshiba , Hitachi | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar