srijeda, 3. kolovoza 2011.

Huawei Vizija smartphone: Android 2.3, CPU 1GHz, unibody izgradnju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/huawei-vision-smartphone-android-2-3-1ghz-cpu-unibody-constru/:
Je u svijetu sljedeći showstopping Gingerbread smartphone ozbiljno dolazi iz Huawei? Ista tvrtka koja šokirala sve nas s tablet S7 Slim (i izvukao sličan štos s MediaPad ) samo je preuzeo oblozi od svojih najnovijih slušalica u Pekingu, a curtly-pod nazivom Vision nudi dosta stat list. Iako je još uvijek zaostaje za Samsung Galaxy S II i HTC EVO 3D u smislu sirove konjskih snaga, to je još uvijek više nego sposoban za držanje vlastite. U unibody okvir, pronaći ćete 3.7-inčni Kapacitivni touchpanel, pet megapikselni fotoaparat s autofokusom (s LED bljeskalicom i 720p video snimanje), 1GHz Snapdragon Qualcomm MSM 8255 procesor i 1400 mAh baterija.

Osim toga, tu je 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, 512MB RAM-a, 2GB ROM, microSD utor sposoban za držanje 32GB, i micro-USB 2,0 priključak za dizanje. Po uobičajeno, A-GPS, FM radio tuner, senzoru udaljenosti i svjetlosnom senzoru su bačena u, a za one s različitim raspoloženjima, vjerojatno ćete cijeniti dostupnost srebra, zlata i ugljen natrag pokriva. Šasije mjere 9,9 mm najtanji je na mjestu, dok težine 121 grama, što Huawei znatiželjno ističe se "manje nego bočicu parfema ili losion poslije brijanja". Mi smo rekli da je učitan s "3D sučelje", ali s obzirom da nismo rasprave ništa o "3D prikaz," to je vjerojatno malo više nego spruced-up 2D. Mi smo još uvijek čeka da čuje natrag na cijenu, ali "odaberite tržišta" može tražiti da se zemljište u rujnu.

Nastaviti čitanje Huawei Vizija smartphone: Android 2.3, CPU 1GHz, unibody izgradnju

Huawei Vizija smartphone: Android 2.3, CPU 1GHz, unibody izgradnja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 03:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Huawei | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar