srijeda, 3. kolovoza 2011.

Best Buy dishing slobodan Nexus S za jedan dan samo, kugla i lanac uključen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/best-buy-dishing-out-free-nexus-s-for-one-day-only-ball-and-cha/:
Da li ste bili obličje da biste dobili vaše ruke na lijep komad Gingerbread bez potpuno uništava svoj ​​novčanik? Ako je tako ... Vaše vrijeme je došlo. Best Buy je najavio da počinju večeras (2. kolovoza) u 23:00 CST - mi ćemo pretpostaviti da je značilo C D T, zvani ponoć Eastern - to će početi nudeći Google Nexus S besplatno (ste pročitali to pravo). Naravno, i dalje ćete morati sami lanac na dvije godine ugovor s AT & T ili T-Mobile za gotovinu u na tom poslu, ali čekati dan kasnije, a cijena će sigurno skočiti natrag do pune Benjaminu. Dakle, postaviti sat, i provjerite da li rezultat jedan ili u trgovini ili online prije 11:59 CST sutra. Provjerite sve detalje u odnosima s javnošću, samo prošlosti break.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Best Buy dishing slobodan Nexus S za jedan dan samo, kugla i lanac uključen

Best Buy dishing slobodan Nexus S za jedan dan samo, kugla i lanac su prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 22:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Best Buy | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar