srijeda, 3. kolovoza 2011.

Groupme 3,0 ide međunarodnim i cross-platforma, pitanja sve

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/groupme-3-0-goes-international-and-cross-platform-delivers-mass/:
Groupme 3,0
Groupme , mala skupina poruka koji su malo senzaciju na Google I / O , okreće 3,0 danas. Postoje neke sjajne nove značajke na brodu, uključujući i jednostavniji način za razmjenu privatne poruke i "Pitanja" za što je izazvalo razgovore kada niste sigurni s kim razgovarati. No, velika vijest - Groupme 3,0 sada je platforma i nacije agnostik. Uz najnovije ažuriranje, usluga će biti dostupna u 90 zemalja i dodati Windows 7 Telefon na svoj popis podržanih OS-evima, uz iPhone, BlackBerry i Android. Čak i ako ste sjedi ispred svog računala još uvijek možete sudjelovati u zabavu mase poruka. Web stranica je ispitalo i sada sportski sve iste značajke, kao što su dijeljenje fotografija i grupe za upravljanje, kao i mobilne aplikacije. Provjerite vezu izvor da biste dobili najnoviju verziju za vaš telefon izbor - pod uvjetom da niste Symbian fan - i ne propustite galeriju u nastavku.

Galerija: Groupme 3,0

Groupme 3,0 ide međunarodnim i cross-platforma, pitanja sve prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Groupme | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar