srijeda, 3. kolovoza 2011.

Instagram pregleda 150 milijuna dodano u devet mjeseci, još uvijek ne će govoriti o planovima Android

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:
Za bolje ili lošije, Instagram uzima IOS-hvatanje svijetu po oluji . A ako se pitate što je naš kvalifikacija za "oluja" je, dobro ... neka je samo reći Biebs odminirane svoju prvu sliku na uslugu prošlog mjeseca. Kako se priča ide, četvero mladih dečki s šaku dolara i bezgranična zamisli počeo se glasoviti app 6. listopada 2010. Danas, postoji još samo četiri zaposlenika, ali korisnik baza proširila samo mali zalogaj. Oprema upravo vidjeli svoju 150000000. Fotografija učitao (prikazati će se nakon pauze!), Uz trenutnu stopu mjerenje vremena u na oko 15 slika u sekundi. Naravno, uzeli smo priliku pitati jedan od onih četiri što to znači za budućnost Android izdanje, i dok je on potvrdio da on nije imao ništa objaviti odmah, on je spomenuti da (još uvijek slobodni) iOS graditi samo "početak onoga što će doći. " Dakle, kako je oko pada link na Vaše omiljene Instagram dolje u komentarima ispod? Najbolji jedna pobjeda!

Nastaviti čitanje Instagram pregleda 150 milijuna dodano u devet mjeseci, još uvijek ne će govoriti o planovima Android

Instagram pregleda 150 milijuna dodano u devet mjeseci, još uvijek ne će govoriti o planovima Android prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instagram | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar