nedjelja, 17. srpnja 2011.

Windows 7 Telefon priključak sada stavlja Home Server u ruci

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:
Windows Server rješenja priključak za telefon
Ok, Windows Server rješenja priključak za telefon ne baš zvuk uzbudljive, ali, ako ste jedan od rijetkih ljudi vani ljulja poslužitelj Windows Home 2011 stroja i WP7 slušalicu, vjerojatno ćeš ištanje da biste dobili ovaj set up ASAP . Kombinacija na strani poslužitelja plug-in i telefonski app omogućuje udaljeno upravljanje poslužitelja - pokreće sigurnosne kopije, upravljanje korisnicima, pregled i upozorenja. Također vam omogućuje da povucite multimedijskih datoteka pohranjenih na poslužitelju, ali ne možete ih kopirati lokalno za kasnije gledanje ili užitak slušanja. To je ne samo za kućne korisnike bilo. Plug-in radi sa sustavom Windows Small Business Server 2011 i Windows Essentials Storage Server 2008 R2 Essentials, za manje tvrtke koje se oslanjaju na Microsoft-powered mobitelu. Možete preuzeti poslužitelj dodatke na više pokrivenost vezu, a smartphone app od Zune Marketplace.

Windows 7 Telefon priključak sada stavlja Home Server u ruci prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 10:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPU | izvor Microsoft | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar