nedjelja, 17. srpnja 2011.

Američka vojska radi smartphone suđenja, mogla vidjeti 'ograničen implementacije "kasnije u ovoj godini

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/us-army-runs-smartphone-trial-could-see-limited-deployment-la/:
Američka vojska radi smartphone suđenja, mogla vidjeti 'ograničen implementacije "kasnije u ovoj godini
Naravno, američka vojska mogla nastaviti razvijati skupe vlasničke naprava za korištenje na terenu, ili bi mogle prebaciti na (relativno) jeftin off-the-polica smartphone. To je promjena koja je bila u obzir za neke vrijeme , a vojska je sada na rep kraju šest tjedana suđenje više od 300 Android, iPhone i Windows Phone uređaja za vojnu uporabu. Rezultati su obećavajući, prema programu redatelj Michael McCarthy, navodeći da mladi vojnici koji su odrasli s pametnih telefona i ručnih računala su vrlo udobna ih koristi u vojne svrhe.

Vojnici u polje za unos može GPS koordinate, slati slike svoje okoline, ili podnijeti zajednički izvješća izravno iz njihovih telefona. Unatoč pozitivnim rezultatima, vojska još uvijek ima neke prepreke za skok prije uzimanja poniranje - neki od telefona nije OS bugova, a drugi (konkretno, iPhone trčanje na AT & T) nije mogao dobiti signal u Novom Meksiku i Teksasu testiranje područja, i nitko od uređaja su dovoljno sigurno za korištenje u inozemstvo poslovanju. Vojska je s obzirom na vezanje telefona taktičke radio kako bi šifriranje mjenjača, a testiranje samostalni "stanica toranj u kovčeg" opremu kako bi se osigurala pokrivenost u osjetljivim mjestima. Vojni se nada da će izgurati s ograničenom implementaciju ove godine, a vojska programa direktor Ed Mazzanti je izjavio da očekuju da odaberete dvije mobilne operativne sustave za službene potrebe, uz napomenu da je "iPhone i Android su vrlo dobro primljena." Naravno, pomoću više platformi može pomoći u zaštiti vojnika od cyber napada , ali ne možemo biti jedini zabrinuti vojska je nenamjerno uzgoj generaciju fanboys s oružjem, možemo?

Američka vojska radi smartphone suđenja, mogla vidjeti 'ograničen implementacije "kasnije ove godine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 19:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo | izvor CNN |

Nema komentara:

Objavi komentar