nedjelja, 17. srpnja 2011.

iUsers oslobađa svoje ipad u monogamiju, omogućuje više korisničkih profila

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:
Podijelite ipad? Novi štipanje je na način da se da druga App Store da bi vaš život malo lakše: korisnički profili za iOS. Mod, nazvan iUsers, dodaje gumb korisnik prijavu na ipad je zaključavanje zaslona. Štipanje segregates aplikacija podatke i postavke između korisnika, što znači da korisnik je ljut Ptice rezultat neće zbrka i pomiješati s korisnik B je savršen tri zvjezdice. App instalacija, glazbe i video sadržaja sada se dijele između korisnika, ali štipanje je kreatori nadaju da će lijek koji u budućnosti ažuriranja. To je bjekstvo iz zatvora samo mod, naravno, ali još uvijek zgodan značajka smo voljeli vidjeti provode u buduće verzije iOS . IUsers štipanje bi trebao biti udaranje Cydia uskoro, ali ljudi koji žele zaviriti rano može uloviti sada slijedeći upute u izvor vode.

iUsers oslobađa svoje ipad u monogamiju, omogućuje više korisničkih profila prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BlogdoiPhone | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar