nedjelja, 17. srpnja 2011.

Apple Cinema Display propuštanja osvježiti, teases dual-monitor Thunderbolt postava?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/apple-leaks-cinema-display-refresh-teases-dual-monitor-thunderb/:
Mačka Apple je iz vrećice, očito. Zahvaljujući curenje na svojoj web stranici, postoje dokazi da je priprema Cupertinu formalno uvođenje Thunderbolt na više uređaja. Oduševljen oči od MacRumors uočili proizvoda na mjestu sada sportske OSX Lav pozadine, posebno, što čini se da T-vijak spojen kino Prikazuje . Slika prikazuje i kuka-up više ne pojavljuju se na popisu, ali dual-setup gore sigurni izgleda divan. S obzirom Lion je dobio oko dva tjedna ostalo je do stražnje svoju glavu i susret koji srpnja izdanju , mi bismo pretpostaviti da neće biti dugo dok ćete biti u mogućnosti da se odluče za sličan postrojenja. Sada možemo samo dobiti molimo anti-glare opciju?

[Hvala, Trey]

Apple Cinema Display propuštanja osvježiti, teases dual-monitor setup Thunderbolt? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 09:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mac glasine | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar