nedjelja, 17. srpnja 2011.

Zappedy preuzeo Groupon. Što je Zappedy?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g9MmFZpDm3U/:

Anonimni Tipster nam govori Zappedy , tvrtka koja nudi različite tehnologije, proizvode za lokalne tvrtke, je preuzeo Groupon , informacije koje se ispostavi da ispraviti u skladu s porukom objavljenom na bivše web stranici (koja se, nažalost, nije arhiviran po Wayback Machine).

Nema se još puno informacija o Zappedy na webu zajedno, ali ovdje je ono što sam struganje zajedno zahvaljujući mom fenomenalan web pretraživanje sposobnosti:

Zappedy osnovana je početkom 2010 i bio je podlogom od Inovacije nastojanjima , investicijsko društvo osnovao bivši Google CEO Eric Schmidt . Prema AngelList profila , Zappedy je financiran od strane IE Dror Berman i Corey Ford , posebno.

Bling Nation co-direktor i osnivanje partner investicijsko društvo MECK Wences (Lao) Casares i okreće se. A prema njihovim LinkedIn profile, inovacije nastoji (i TokBox osnivača) Ron crijeva i Projekt Slice suosnivač Harpinder Singh Madan su savjetovanje Zappedy.

Ovo je način kako je pokretanje opisan na web stranici inovacija nastoji:

Zappedy ovlasti revolucionarna aplikacija koje pomažu cigle i mort trgovci bolje razumiju, privući i zadržati klijente.

Koristeći podatke prikupljene od mješavine izravnih izvora i kreditne kartice agregatori, Zappedy omogućuje nove generacije trgovinu, zabavu i mobilno oglašavanje aplikacija koje priznaju kupaca offline kupovine, kao i njihove online aktivnosti.

Znakovita je, izgleda kao Zappedy sudjelovao u pokretanju Čileu , program čileanske vlade za privlačenje ranoj fazi poduzetnika te ih vlast u početkom svog poslovanja u Čileu.

Možete pronaći kratki intervju s Zappedy suosnivač Na'ama Moran ovdje (također ugrađen u nastavku).

Od ono što ja mogu prikupljati, Zappedy osnovi omogućeno male lokalne tvrtke jednostavno stvoriti web stranice i oglašavanje putem društvenih medija i svakodnevno se bave web stranice jednostavno slanje e-pošte. Groupon vjerojatno kupio tvrtku za svoj tim, ali eventualno i za tehnologiju (će biti u mogućnosti ponuditi više alata za trgovce koji nemaju jake online prisutnost još uvijek).

Zappedy je co-osnovao ne samo Moran, ali i Francisco Larrain , Daniel Pérez Rade i Ricardo Zilleruelo-Ramos (barem prema njihovim LinkedIn profile. Još jedna zanimljiva imena koje se pojavi kada se pretražuje LinkedIn je Brad Griffith , bivši poslovni developer u LOLapps i, prije toga, viši financijski analitičar u Googleu.

Ja sam kontaktirao Groupon, Zappedy i inovacija nastoji, ali budući da je vikend i nije baš pogodno vrijeme za doći do ljudi, ja ne očekujem da bi dobili više informacija brzo.

Nema komentara:

Objavi komentar