srijeda, 6. srpnja 2011.

Netflix za Android dobiva prvi HD streaming certifikat, Texas Instruments prihvaća svoj aplauz

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/netflix-for-android-gets-first-hd-streaming-certification-texas/:
Texas Instruments samo pod nazivom First! ... na Netflix, to je. Pogledajte Trenutno app za Android je budućnost HD streaming uskoro na OMAP 4 opremljenim uređajima zahvaljujući SoC je ugrađen sigurnosne mjere. Najava je prvi put bilo Netflix partner je dobio "Netflix Silicijskoj Reference za provedbu certificiranja," nespretno nazvan, ali nužan uvjet za end-to-end zaštitu mobilnih streaming 1080p sadržaja. Čipa M-štit sigurnost tech "radi na OMAP procesor [bez potrebe za] posvećen čip ili dodatni CPU ciklusa", tako da ste slobodni da multi-zadatak koji dual-core (pretpostavljamo) svoje razbijanje točku. A budući da nikada ne možete biti previše siguran, TI je također bačen u brodu WiLink 7,0 rješenje - industriji prvi - koji koristi WEP, WPA i WPA2 da unsecured smiješno poslovne na uvalu. Jedini downside da sve to radosni high-definition vijesti: to je samo radi na Gingerbread, tako da trenutni LG Optimus 3D vlasnici su bez sreće dok se stvari doći do brzine. Hit pauze za neke gusto-sročen silicija priznanja.

Nastaviti čitanje Netflix za Android dobiva prvi HD streaming certifikat, Texas Instruments prihvaća svoj ​​aplauz

Netflix za Android dobiva prvi HD streaming certifikat, Texas Instruments prihvati vaš pljesak prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. srpnja 2011 19:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar