srijeda, 6. srpnja 2011.

Ravnini s uspjehom, Microsoft se nada Samsung će biti njegov sljedeći android patent nagrada

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/flush-with-success-microsoft-hopes-samsung-will-be-its-next-and/:
Ravnini s uspjehom, Microsoft se nada Samsung će biti njegov sljedeći android patent nagrada
Wistron? Provjerite . HTC? Dvaput provjerite . Brzina Micro? Bio tamo . Itronix? Gotovo da . Microsoft je otkrio mnogo korporativnih subjekata spremni da se wooed s patent-mahali načine, a tvrtka se nada sljedeći usjek na noga kreveta bit će jedan veliki:. Samsung Reuters je izvještavanje da Microsoft je nakon $ 15 nagrada po Android telefon prodao , koji, ako je već u mjesto, stavite Sammy bi 45 milijuna dolara u rupu zahvaljujući Galaxy S II uspjehe . Zašto bi Samsung pristati na takve uvjete? Moguće je Microsoft zahtijeva da se ovaj sporazum se staviti na mjesto za tvrtke koje žele proizvoditi Windows 8 tablets. Ili, možda je samo zato što svi drugi je igrati zajedno. Nitko ne voli sljedbenik, Samsung, nitko.

Ravnini s uspjehom, Microsoft se nada Samsung će biti njegov sljedeći android patent nagrada prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 7:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar