srijeda, 6. srpnja 2011.

App Store Analytics Pokretanje App Annie dobiva potporu iz IDG, Preps vrhunske usluge

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_LgWsHfJT6c/:

App Annie , Hong Kong-based provider App Store analitike i marketing inteligencije za Appleov App Store, ima podigao neobjavljen iznos u seriji financiranja krug na čelu s IDG Capital Partners , Kina usmjerenu VC fond potpomognuti IDG i Accel.

Prvi put lansiran u ožujku 2010, App Annie omogućuje app programere i izdavače pratiti prodaju, preuzimanja ljestvici, i recenzije. Žutokljunac Tvrtka kaže 13.000 korisnika već su se prijavili, uključujući i marketingu ili rukovoditelji iz više od 50 posto 100 najboljih App Store izdavača.

Za razliku od konkurenata, kao što su Distimo , Mopapp i vreve , App Annie trenutno samo podržava Appleov App Store. Pokretanje kaže da će koristiti dodatni kapital za proširenje svog djelokruga za druge mobilne aplikacije trgovina i razvoj novih značajki.

U blogu , App Annie također kaže da će uskoro pokrenuti dodatne premije usluge.

IDG Capital Partners je Kina-usmjerena ulaganja tvrtke s više od 3,8 milijarde dolara kapitala pod upravljanjem. Tvrtka, koja je uz potporu IDG i Accel Partners, ima urede u Hong Kongu, Pekingu, Šangaju, Guangzhou, Shenzhen, Silicijske doline, i Boston.

Xiaojun Li, partner u IDG Capital Partners, pridružio App Annie uprave.


Nema komentara:

Objavi komentar