srijeda, 6. srpnja 2011.

Drugi Galaxy S II prolazi kroz FCC, vjerojatno Rockin 'Tegra 2

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/another-galaxy-s-ii-passes-through-the-fcc-possibly-rockin-a-t/:
Samsung GT-I9103
Ono što imamo ovdje Čini se da neke varijacije od Samsung Galaxy S II, s podrškom za 850MHz i 1900MHz GSM frekvencije, što svoj put kroz FCC. Sada, mi znamo što si razmišljam, "nisu vidjeli smo već AT & T spremni S II ? " Yep, ali ovaj je sport broj različitih modela - GT-I9103, a vi znate gdje smo vidjeli da se prije? Oni tajanstveni Tegra 2-S opremljen Galaxy II mjerila . Rumblings od Sammy je borac slušalica dolazi u dvije verzije, jedna za ljuljanje NVIDIA mobilni čip, nisu bez presedana - Exynos je još uvijek prilično mlad silicija i to bi moglo biti način za povećanje opskrbe (kao što smo ga stavili, u većini politički korektno Uvjeti moguće) "izvan svoje kritične tržišta." Drugim riječima, ne očekujte da odaberete jedan od ovih gore na lokalnom AT & T trgovina, osim ako vaš lokalni dućan se dogoditi da se u St. Petersburgu Rusiji.

Drugi Galaxy S II prolazi kroz FCC, vjerojatno Rockin 'Tegra 2 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 8:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar