srijeda, 6. srpnja 2011.

Wii U slijetanju nakon 1. travnja 2012, može stream video za kontrolere

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/wii-u-landing-after-april-1st-2012-may-stream-video-to-controll/:
Wii U
Pokušajte kao što ste možda kako bi održali svoju ravnodušan ponašanje, znamo da ste pucali oko potencijal Wii U . Pa, nećemo prosuti svoje tajne, ali mislim da bi željeli znati da Reggie Fils-Aime, predsjednik Nintendo of America, nedavno je sjeo s David M. Ewalt na Forbes govoriti o tvrtki nadolazeće konzole. Naći ćete cijeli intervju na izvoru, ali evo nekoliko od više zanimljive sitnice. Kao što svibanj imati pogađate, izvorni Wii neće biti nestaje odmah. Dva će se prodavati uz bok u trgovinama za barem malo. Zanimljivo je, dok smo već znali da će se igre igrati u potpunosti na kontroleru, ispada ne postoji ništa tehnički zaustavljanja konzole iz drugih medija streaming na prijenosni zaslon - uključujući i sadržaj iz Netflix računa. Nažalost, vi ćete biti na čekanju do najmanje Q2 2012 jednom pokupiti - kao Fils-Aime otkrila, sljedeći-gen gaming uređaj neće pokrenuti dok se "nakon 1. travnja."

Wii U slijetanju nakon 1. travnja 2012, može streaming video kontrolera prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. srpnja 2011 21:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Forbes | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar