srijeda, 6. srpnja 2011.

Projekt MGS stol čita vaš iPhone mediji, dobiva ruke na (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/project-mgs-table-reads-your-iphones-media-gets-you-hands-on/:
Znamo što mislite - iPhone sučelja s površine ? Bogovi mora biti lud. Pa, to nije i oni nisu, pa opustite. Ovaj običaj-izgrađen, multitouch stolni od jabuka interaktivnosti dolazi iz računalne znanosti undergrads Artem Vovk i Shuo Yang na Technische Universität Darmstadt u Njemačkoj. Prigodno nazvan Projekt MGS (Media sustav za prikupljanje informacija), sustav omogućava bežični prijenos vašeg iPhone-a medijima da infracrvena kamera opremljena tabletop za neke Java-based, gesta kontrolu zabave. Kako to znati telefona na tu? Jednostavno - stol smješta barkod zalijepljena na stražnjoj strani uređaja, a nakon toga, to je samo ti i sve patiti, zumiranje, mediji igranje mayhem možete skupiti. Projekt također podržava prijenos datoteka između iOS uređaja, značajka predodređen za prikaz u budućnosti videa. Za sada, tech samo igra lijepo sa Apple-okusom mobilnih uređaja, ali par obećanja se lako može napraviti put za budućnost Android povezivost. Hit pauze za potpunu demonstraciju i druželjubiv prateći trag.

[Hvala, Shuo]

Nastaviti čitanje Projekt MGS stol čita vaš iPhone mediji, dobiva ruke na (video)

Projekt MGS stol čita vaš iPhone mediji, dobiva ruke na (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 1:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar