srijeda, 6. srpnja 2011.

SK Telecom i LG lansirati U + LTE u Seoulu, Južna Koreja kolega kipjeti od zavisti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/sk-telecom-and-lg-u-launch-lte-in-seoul-fellow-south-koreans-s/:
Frustrirana zbog nedostatka izbora među LTE prijevoznika ? Mi suosjećamo, pa nam se pridružite, a mi razmisli preseljenje u Seoul, gdje ne jedan, nego dva velika telcos - SK Telecom i LG U + - omogućili su pristup velike brzine protokol. Usluga je počeo 1. srpnja za podatke uređaje (čitaj: modemi), dok je telefon iz Samsung i LG se planira napraviti izgled ove jeseni. Dok su oni u Seoulu već surfanje na većim brzinama, LTE val je trebao otići zemlje do 2012 za U + pretplatnika i 2013 za one koji su na SK. Još uvijek ne dovoljno 3GPP dobrotu za vas? Dodaj nacije treći glavni nositelj KT Telecoma i njihove Q3 LTE suđenja u mix, a mi ćemo znati gdje poslati sljedeći put da ste žudnja za sladak download brzine sa strane duhovit kimchi.

SK Telecom i LG lansirati U + LTE u Seoulu, Južna Koreja kolega kipjeti od zavisti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. srpnja 2011 23:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Dnevni Wireless | izvor Koreja Herald | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar