srijeda, 6. srpnja 2011.

Hotmail navrši 15, provjerava mapu neželjene pošte za misfiled rođendanske želje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/hotmail-turns-15-checks-spam-folder-for-misfiled-birthday-wishe/:
Ovaj ponedjeljak obilježena 15. obljetnica rođenja Hotmail . To je lansirati datum 4. srpnja nije slučajnost - službe osnivači namijenjen premijere naglasiti simboliku svoju neovisnost od više tradicionalnih e-mail modela. Sljedeće godine, usluga će biti otrgnuta od strane tvrtke Microsoft i smješten pod softverski div je MSN kišobran. Narednim godinama nisu uvijek bilo lako za marku, dijelom zahvaljujući natjecanje iz Yahoo i Google vlasništvu usluge. U 2007, uslugu ispalio leđa, revamping i sama rebranding su Windows Live Hotmail. To je bio desetljeće i pol uspona i padova, ali webmail servis i dalje biti jedan od najčešće korištenih u svijetu. Imate li Hotmail se odnose na sjećanja? Molimo podijelite ih u komentarima ispod.

Hotmail navrši 15, provjerava mapu neželjene pošte za misfiled rođendan želi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 0:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Blog tima | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar