utorak, 28. lipnja 2011.

Topcon IP-S2 Lite stvara panoramski karte u 3D, mjesta svaki čekić na cesti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/topcons-ip-s2-lite-creates-panoramic-maps-in-3d-spots-every-bu/:
Vi bi potrebno samo smartphone aplikacija za označavanje svakog jama na blok, ali da karta više teških strukturnih oštećenja, vjerojatno biste je potrebno više sofisticirane opreme - što je, gdje Topcon IP-S2 Lite dolazi u. predstavljen na prošlotjednom 3D & virtualne stvarnosti Expo u Tokiju, ovaj procjene stanje na cestama sustav sastoji se od 360-stupanjska fotoaparat, GPS i inklinometar. Nakon što je koristeći svoj kamere za snimanje slike na 16 sličica u sekundi, IP-S2 analizira svojstva svakog pucao i koristi te podatke za stvaranje 3D video snimke. Izum se može mjeriti visinu, udaljenost i površine bilo kojeg okvira, čime inženjera umetnuti računalno generirane slike u video (kao na slici gore) i izgraditi preciznije karte katastrofa-pogođenim područjima. U svjetlu ove godine potresa, na primjer, japanski geoprostornih informacija tijela koriste ovu tehnologiju za karte obalnih područja Miyagi Prefektura, dajući dužnosnici i spašavanja radnika bolju ideju štetu na regiju. Možete saznati više o IP-S2 u spotu nakon prekida.

[Hvala, Don]

Nastaviti čitanje Topcon IP-S2 Lite stvara panoramski karte u 3D, mjesta svaki čekić na cesti (video)

Topcon IP-S2 Lite stvara panoramski karte u 3D, mjesta svaki čekić na cesti (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 lipanj 2011 09:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo TV | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar