utorak, 28. lipnja 2011.

Sony novog VAIO Z ultra prijenosno računalo s napajanja Mediji Dock kazaljka-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/sonys-new-vaio-z-ultraportable-laptop-with-power-media-dock-han/:
Sada kada smo vidjeli Sony je novog VAIO Z u svojoj preslatko pritisnite snimaka, vrijeme je da suočiti sa stvarnošću i stavi našu svrbež ruke na ovom 13-inčni ultraportable laptop, zajedno sa svojim ekscentričnim proširenje pristaništa koje pakete i Blu-ray pogon i AMD Radeon HD 6650M grafički čip (sa 1GB video RAM-a). Kao što smo rekli naši mali ptičica, rekao je dok je spojen na prijenosno računalo preko Light Peak - prvi za Sony - ali tu je ulov: Sony samo provedbenih arhitekture, a ne priključak, tako da za sada, ovaj slatko High speed veza je samo u skladu s docking jedinica i ništa drugo.

U svakom slučaju, ovdje je brz recap: ono što imamo ovdje je 1.18kg pero svjetlo stroj za pakiranje 256GB SSD i 1,3 megapiksela kamera, plus zaslon mat LCD zaslon s rezolucijom na 1600 x 900 ili opcionalno 1920 x 1080. Oh da, za dodatni trošak, možete dobiti neke slatke Full HD djelovanje na samo 13 inča. Ovaj nadograđen prikaz izvodi dobro u relativno tamnom granica tiska događaj, ali kako to cijene pod izravnom suncu ostaje da se vidi. Čitajte na za više ruku na dojam.

Nastaviti čitanje Sony novog VAIO Z ultra prijenosno računalo s napajanja Mediji Dock kazaljka-na

Nema komentara:

Objavi komentar