utorak, 28. lipnja 2011.

Biskvit konzerve: svoj najveći obrane protiv industrijske špijunaže?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/biscuit-tins-your-greatest-defense-against-industrial-espionage/:
Mi ne znamo što je vaš dnevno samljeti je sviđa, ali mi stalno smo warding stalno prisutna opasnost od industrijske špijunaže. Iz bilo kojeg razloga, ovdje je nešto što smo tek pokušati: obični kućanski biskvit kositra. Riječ je da je tanka, metalni pekarskih proizvoda nositelj je super za čuvanje očima potencijalnih sabotera daleko od svoje tajne, spremanje mobilne uređaje. AFP javlja da su rukovoditelji na njemačkom kemijska tvrtka počela nošenje svoje telefone oko u kutije da ih zaštiti od vrsta elektromagnetskog zračenja se koriste za ukrasti vrijedne informacije iz mobitela. Nema riječi o tome koliko uređaja koji su uključeni su trčanje Gingerbread ili slične tijesta-based operativnim sustavima.

Biskvit konzerve:? Svoj najveći obrane protiv industrijske špijunaže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 lipanj 2011 11:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tekstualno | izvor AFP | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar