utorak, 28. lipnja 2011.

Capcom zaljubljivali replay vrijednost nove igre čineći spremljene igre trajno

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:

Kada otvorite potpuno novi primjerak Resident Evil: Plaćenici 3D danas, vi svibanj pronaći nešto zanimljivo u priručniku. "Napomena: Spremljeni podaci o ovaj softver ne može resetirati", vi ste upozoreni. Kada igrate igru ​​i svoj napredak je spremljena, nema načina da se to vratiti. To je igru ​​zauvijek.

Dopustite mi objasniti zašto je to tako iritantno ako ste nejasno na koliko neprijateljski to je za gamere. Nakon što ste tukli igre, ne možete izbrisati Vaše napredak i početi ispočetka. Ako želite kredit igru ​​prijatelju, oni neće biti u mogućnosti za pokretanje vlastite igru ​​od početka. Vi svibanj biti u mogućnosti trgovati igre u dućan ili ga prodati, ali ne bih predložiti da kupuju od nekoga koristi, budući da nećete moći početi od početka i otključavanje svih sadržaja sebe.

"Pasivno igra prodaje nisu bili faktor u tom razvoju odluku, pa se nadamo da svi naši korisnici će moći uživati ​​u cijelosti opstanka djelovanje iskustva da igra ne nudi", Capcom je rekao u izjavi dao Giant Bomb .

"U Resident Evil: Plaćenici 3D, sve misija napredak sprema izravno na Nintendo 3DS uložak, gdje se ne može resetirati", navodi se dalje. "Priroda igra poziva visoke razine replayability kako bi se poboljšala poslanje rezultate. Osim toga, ova značajka ne ukloniti sadržaj dostupan za korisnike."

Ako to ne povrijediti preprodavati vrijednost, zašto bi inače ste to učinili? Također, ovaj boli svatko tko kupi kopiju igre, i značajno štete dugoročno replayability u naslovu. Ja često obrišite spremljene igra datoteke moje prijenosni igara za početak svježe, i ovaj novi "lice" čini da je nemoguće.

Dakle hvala, Capcom. Imate moje odluku o kupnji mnogo lakše.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar