utorak, 28. lipnja 2011.

Nokia N9 kamera: uzorak slike i video

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:
Naš prvi susret s Nokia N9 svibanj su jedanaest različitih vrsta strašan, ali znali smo da je samo ogrebotina na visoko kvalitetni polikarbonata površine. Jedan od osnovnih komada funkcionalnosti nismo dobili priliku za rješavanje natrag onda je kamera, a nakon Nokia odlučila trubiti da rog nedavno - govoreći, među ostalim, da je to " najbrži slika hvatanje telefon ", ali - odlučili smo morali ići natrag za drugi go-oko.

U pogledu performansi, Nokia kamere definitivno živi do hype vlastite tvrtke, s gotovo trenutno snima i jednako brzo vratiti u stanje spremnosti za više slika uzimanje. Kod snimanja videa, smo primijetili da je tonski zapis počinje nešto kasnije od videa, ostavljajući prve polovice drugi ili tako bez zvuka. To nije neuobičajeno problem (mi smo ga vidjeli na druge telefone i tablets) i može se vidjeti u naš video uzorku nakon prekida. Sada bi moglo biti dobro vrijeme za također napomenuti da N9s smo testirali sa danas su svi bili prototip jedinica, tako da ne prejudicira konačno Nokia hardvera na temelju onoga što vidite ovdje. Ako vaš prerano sud je pozitivno, sumnjamo Nokia bi smetalo da.

Dakle bilo kako smo prošetali oko tvrtke ureda, u pratnji grupe nenaoružanih, ali sigurno smrtonosan Finski nindža, uzimanje snimke okolnih cityscape kao što smo otišli. Rezultati pokazuju N9 branje gore tona detalja i kontrole buke krasno, dok je nekoliko pripreme ThinkPad ruke na fotografije uvjerile su nas to može učiniti prilično zvijezda posao s krupni planovi , kao dobro. S imenom kao N9, međutim, bilo je očito što telefon mi je potrebno usporediti Nokia poput usamljenog vuka meego slušalice na, tako da se dođe naš pouzdan N8 sa svojim svjetski premlaćivanje 12 megapiksela senzor. Jao, usprkos F2.2 otvor na N9 Nokia nije uspjela ponoviti junaštvu njegovih ranijih uređaja: N8 pokazuje svoje prednosti u dosljedno branje vanjska strana bolje ravnoteže boja i također se oštrije kroz okvir. To čini N9-a slike se pojavljuju kao da su iz vatrenog oružja kroz izmaglicu, iako smo ubrzati kako bi dodali da to treba uzeti u obzir snagu starije telefon nego veliki neuspjeh novu. Osim toga, N9 pati od tipično uskim dinamički raspon senzora smartphone kamere, što je uzrok dosljedno BL

Nema komentara:

Objavi komentar