utorak, 28. lipnja 2011.

Mortal Kombat otkriva za plaćanje budućnost borbena igra DLC

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Mortal Kombat je jedna od najboljih borbenih igara biti objavljen ove generacije. Duboko roster igrača favorita na karakter odaberite ekran, sadržaj koji je zabavno igrati se s prijateljima ili čak samo-što je rijetkost u borbi protiv igara i na PlayStation 3 postoji čak roman 3D značajka za igrače s potrebnim hardverom. Dali smo igru ​​"kupiti" Ocjena i stand-by to, ovo je naslov koji će impresionirati ljubitelja franšize, kao i došljaci.

Iz poslovne perspektive, međutim, Mortal Kombat jedna je od prvih borbenih igara u potpunosti obuhvatiti digitalne kulture u kojem živimo, sa sadržajem obećao predizdanju, za plaćanje on-line strategiju ako kupite koriste, a postrelease DLC dolaze na redovite tempom . Pakao, ako ne želite platiti za znakove jedan po jedan, možete čak i naručiti DLC spremiti neki novac. Ovo je igra koja pokušava da nas se bave (i plaćati) za što je dulje moguće.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar