četvrtak, 9. lipnja 2011.

DarbeeVision momčadi s Sunflex oprati svoj HDMI video, dati svoju sliku dodao dubine i oštrine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/darbeevision-teams-with-sunflex-to-launder-your-hdmi-video-give/:
DarbeeVision Visual prisutnost tehnologija je sprucing gore slike u pokretu za dobi, ali do sada, njegova veću dubinu i vizualni detalj mogao samo biti dodan u post-obradi. Međutim, postoji nova verzija koja radi pomoću skeniranja 165 milijuna piksela u sekundi, a primjenjuje se svojim vizualnim voodoo u realnom vremenu. To je firmware rješenje koje se može staviti u bilo koji uređaj sa procesor i ekran, a tvrtka je trenutno u pregovorima sa TV proizvođačima kako bi dobili svoj ​​tech pečene u. Darbee također udružio s Sunflex izgraditi Snakebyte-ovih modula koji ne Darbee djelom izvana kao HDMI pass-through. U svom sadašnjem obliku, sustav nije spreman za premijera vremena, kao što je sastavljen od tri ploče pijan zajedno u nezgrapan paket. Kada ga hits tržištu kasnije ove godine, tvrtka tvrdi da će biti u slučaju plastične veličine daljinskog upravljača.

Moramo vidjeti sustav u osobi na E3 2011 i otkrio da će rezultati biti mješoviti vrećicu. Slično kao Belkin's RazorVision vidjeli smo godina, vizualna dostupnost obećanja da bi vaše slike više vjerne i detaljno. U demo smo vidjeli, grafički livade benefitted iz pojašnjenje - mogli smo vidjeti pojedine vlati trave maše i tamo-amo s mnogo više jasnoće. Međutim, zidina dvorca i teksturirane haljine izgledao kao netko koljenast gore za razliku od 11, što je stvorilo previše vizualne buke za našim željama. Dobra vijest je, učinak je podesiva, tako da možete birati u razini detalja koji odgovaraju situaciji i Vašim individualnim ukusom. Zvuk dobar? Pa, uređaj treba brod do listopada i prodavati za oko 150 dolara.

DarbeeVision momčadi s Sunflex oprati svoj ​​HDMI video, dati svoju sliku dodao dubine i oštrine prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipanj 2011 18:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink |

Nema komentara:

Objavi komentar