četvrtak, 9. lipnja 2011.

Dell Streak 10 Pro tablet lansirati u Kini ovog ljeta, SAD-u može dobiti iduće godine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/dell-streak-10-pro-tablet-to-launch-in-china-this-summer-us-may/:
John Thode , Dellov potpredsjednik za mobilne uređaje, ima zajedničko Honeycomb s okusom isječak njegove tvrtke tablet plan s CNET. 10-inčni Android tablet koje smo vidjeli na CES-u , a sumnja mogao biti s nama ovaj mjesec će zaista biti svoj ​​debi u ljeto, prema Thode, ali njegova lansiranja na tržištu će se Kina, a ne SAD-u. On ukazuje na broj "inhibitora i prepreke do uspjeha" u Dell's domovine - poput mobilnih usluga diktiraju cijene modela koji guše usvajanje tablets i korisnicima biti nesvjestan od "što se točno Android je dovođenje" - kao uzroka za krug Rock je atipična odluku. Streak 10 Pro, kao što je službeno će biti poznat, dolazi s Honeycomb standarda 1280 x 800 rezoluciju zaslona, ​​od ruba do ruba stakla površine, dvije kamere (jedna od njih dosežu 5 megapiksela res), SD kartica utor, debljina 12mm, i 1080p video monden mogućnosti ljubaznošću neodređeno NVIDIA Tegra dual-core procesor. Dodatna pristanište će omogućiti 10 Pro djelovati kao USB host, a povećavajući njegovu povezanost s HDMI, Ethernet, i, očito, skup USB priključka. Sjedinjene Države još uvijek može doći do uživati ​​u ovom nagrada od opcija, ali mi smo rekli da se neće dogoditi do 2012. Po kojem trenutku ćemo vjerojatno ćete imati ukus za svježiji, icier verzije Android.

Dell Streak 10 Pro tablet lansirati u Kini ovog ljeta, SAD-svibanj dobiti ga iduće godine prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. lipanj 2011 02:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar