četvrtak, 9. lipnja 2011.

Sony Pictures povreda utječe na 37.500 korisnika, daleko manje nego Lulz sigurnosti tvrdio

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/sony-pictures-breach-affects-37-500-users-far-less-than-lulz-se/:
LulzSec
Pa, Lulz pogl može imati pretjeran razinu uspjeha proglašavajući ga je ukrao milijun lozinke iz Sony Pictures - Ispada broj je bliže 37.500. Sada odobren, bilo kakvog kršenja korisničkih podataka je neprihvatljivo, ali kada haker kolektiva vući je manje od četiri posto što je to tvrdio, svatko može disati malo lakše. Izgrednike svibanj imati je napravio off s e-mail adrese, telefonske brojeve, i lozinke, ali Sony kaže kako nema kreditne kartice ili brojeve socijalnog osiguranja su ugrožena. Društvo je izdalo izjavu, koju ćete naći nakon pauze, i radi s FBI pronaći odgovorne osobe. Nadam se da ovo napokon zatvara vrata na Sony sigurnost woes, i možemo se vratiti na donosimo vam priče o Angry Ptice lukama i Kinect hack .

Nastaviti čitanje Sony Pictures povreda utječe na 37.500 korisnika, daleko manje nego Lulz sigurnosti tvrdio

Sony Pictures povreda utječe na 37.500 korisnika, daleko manje nego Lulz sigurnosti tvrdio prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 02:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar