četvrtak, 9. lipnja 2011.

Motorola je 4,3-inčni Photon 4G donosi Tegra 2, kickstand magija za sprint (video Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:
Vi znate nešto veliko je oko ići dolje kad možete dobiti CEO od dva glavna tech tvrtke da zajedno sjednu za ručak. Kao što se sumnja, današnji Sprint / Motorola događaj, predsjedao Dan Hesse i Sanjay JHA, obilježen debi rumored Photon 4G . Slušalica paketi 4,3-inčni zaslon qHD , 1GHz dual-core NVIDIA Tegra 2 procesor, 1GB RAM, 16 GB ugrađene memorije, i pre-instaliran Gingerbread - plus, za bolje ili lošije, najnoviju verziju Blur. Mršav novi smartphone je dobio sprijeda i straga prema kamere (potonji od kojih je osam megapiksela), posvećena kamera gumb, i mini USB i HDMI portova, koji će se priključiti u uskoro biti najavljen uređaj za spajanje.

Slušalica je prvi iz SAD-prijevoznika za ponuditi do globalne 4G povezivost, a to je također dobio 3G podršku, trebao vam je potrebna (to je CDMA / WiMAX u SAD-u i međunarodno GSM). Enterprise funkcionalnost, tradicionalno malo nadzora s android UREÐAJI, prisutan je također, zahvaljujući poslovno-sposoban alate ugrađene u Blur i povećanu sigurnost, ljubaznost od proizvođača stjecanja 3LM ("Tri zakona mobilnosti" svojih prijatelja). Sprint utjecaj sja kroz kao i, uz uključivanje izgrađen-in aktivni kickstand na svoje stražnje strane, prvi za Motorola uređaja. Okreni ga otvoriti, a na zaslonu će se automatski prebaciti u horizontalni način rada za optimalno gledanje.

Uspjeli smo dobiti malo kazaljka-na vrijeme s uređajem prije raspisivanja, a tako i velikih, zaslon osjetljiv na dodir i softver činilo prilično osjetljiv. Slušalica je sama po sebi i mršav i uskim i osjeća se dobro u ruci, iako glatka leđa ne nude mnogo na putu vuče za one sklone pada njihove telefone. Tipke na uređaju su malo krut i utonuo, iako ćemo morati odlagati na donošenje presude o tom planu, jer je to pre-proizvodna jedinica - nadamo se da ćemo izaći iz ruke na nešto više finale u skoroj budućnosti. Foton 4G je postavljen na hit Sprint ovog ljeta - točan datum i cijeni još biti najavljen.


Dana Wollman pridonijeli ovom izvještaju.

Nastaviti čitanje Motorole 4.

Nema komentara:

Objavi komentar