četvrtak, 9. lipnja 2011.

Samsung SpinPoint M8 stavlja 1TB diskova na dijeti, samo u vrijeme za kupaći kostim sezone

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-spinpoint-m8-puts-1tb-drives-on-a-diet-just-in-time-for/:
Samsung SpinPoint M8
Problema s visokim kapacitetom hard diskove je da oni o veličini i težini od cigle, a jednako loše za bacanje u staklu kuće ili veoma tanki laptop. Samsung je za mršavljenje do beastliest diskova ipak, s upravo objavila SpinPoint M8. Unutar ovog 1TB diska par 500GB za pohranu plate, umjesto tri 334MB one naći u većini rješenja za pohranu ove veličine. Korištenjem AFT, Napredna tehnologija formatu, Sammy je bio u mogućnosti da se za pohranu gustoću i smanjiti svoj najnoviji SpinPoint na graciozan 9,5 debeli (prosječni 1TB disk je 12.5mm). Kao bonus, povećana gustoća također pojačava performanse i energetsku učinkovitost, jer vozi glave treba premjestiti manje. Ako želite slap jedan u vašoj bilježnici možete jednom podići za $ 129, i sigurni smo da neke od tih će se naći dom onih mršav " ultrabooks "da Intel je bio automobil koji govori gore. Provjerite PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Samsung SpinPoint M8 stavlja 1TB diskova na dijeti, samo u vrijeme za kupaći kostim sezone

Samsung SpinPoint M8 stavlja 1TB diskova na dijeti, samo u vrijeme za kupaći kostim sezone prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipanj 2011 22:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar