četvrtak, 9. lipnja 2011.

Rich Green, Nokia CTO, uzima dopust za 'osobnih razloga'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/rich-green-nokia-cto-takes-leave-of-absence-for-personal-reas/:
Rich Green je samo bio s Nokia od 2010, čineći svoj ​​put na vodstvo momčadi u veljači, kada Elopcalypse valjane kroz Espoo. Kao CTO, bivši potpredsjednik tvrtke Sun Microsystems je optužen za definiranje Nokia tehnologija viziju , bilo da je hardver, softver, korisničko iskustvo, oblak usluge, ili razvojni programi. Pa da, on je čovjek gleda na ono što je sljedeće, što je iznad Windows Phone i S40. Pa, mi pravedan je dobio službeni riječ iz Nokia da je on uzimanje odsutnost za neodređeno vrijeme zbog "osobnih razloga". Naravno, to može značiti ništa - posao je uvijek osobno , bez obzira na one prazne bromidi bacio oko kad god se nešto događa između neukusan korporativne osobnosti. Priča prvi prodriješe u finski Helsingin Sanomat list, pozivajući se na dva neovisna izvora tvrdeći da je on vjerojatno neće biti povratka u društvo. Zanimljiv, zar ne?

Rich Green, Nokia CTO, uzima dopust za 'osobnih razloga' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. lipanj 2011 03:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Taloussanomat.fi | izvor HS.fi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar