četvrtak, 9. lipnja 2011.

Ekskluzivno: Dellov prototip 7-inčni tablet touts slide-out QWERTY tipkovnica Split

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/exclusive-dells-prototype-7-inch-tablet-touts-slide-out-split/:
Opa. Svaki tako često, div u Round Rock pokes ga na glavu iznad vode dovoljno dugo da iznesu uistinu očaravajuća dizajn , i dok to nije Adamo , ovo je svakako freshest uzeti vidjeli smo na tablets u vrlo, vrlo dugo vrijeme. U galeriji ispod vitrine prototip koji je lounging oko unutar Dellova stroga tajna laboratorijima, 7-inčni škriljevca koji je ukrašen klizna tipkovnica. Said tipkovnica, međutim, teško je tipičan - to je ljulja split-ključ dizajn koji je uopće ne raznolik u virtualnom izglede nedavno showcased unutar IOS 5 i Windows 8 . Do sada kao što možemo reći, cijela abeceda je prisutan i činili, a tu je stražnji fotoaparat koji će biti više nego sretni da vaše dijete je sljedeći rođendan malo nespretan. Izvan toga, mi smo bez drugih pojedinosti pora više, ali to je sigurno reći da ćemo biti događaj naše darnedest to promijeniti. Oh, i ako ste sumnjamo da je to stvar ima budućnost kao pravi posao-proizvoda, tu je pucao samo južno od tih vrlo riječi pokazuju ono što izgleda da se komercijalni / Press uzvratiti. Delicious.

Ekskluzivno: Dellov prototip 7-inčni tablet touts slide-out QWERTY tipkovnica podijeljena prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipanj 2011 20:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje f

Nema komentara:

Objavi komentar