četvrtak, 9. lipnja 2011.

Apple iCloud prethodno donosi kupljene aplikacije vratio iz mrtvih

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/apple-icloud-brings-previously-purchased-apps-back-from-the-dead/:
Oplakivati ​​put kad obnovljena vaš iPhone i izgubio da je ljubljeni VLC app , jer to više nije dostupna na App Store? Razveseliti, tu je iCloud za to. Servis vam omogućava ponovno preuzimanje bilo kakvog app ste prethodno kupili na svakom od vaših IOS uređaja - uključujući i ubio aplikacije. Mi smo odlučili dati ga vrtlog, ispitivanje našu sreću sa iPhone 3GS zuji zajedno na IOS 4.3.3. Nakon pregledavanja Kupnja dio App Store, vidjesmo Tris, app koji nije dostupan u gotovo tri godine. Naravno, mi pritisnuli iCloud ikona i unutar sekunde, ol 'Tetris klon je ponovno u akciji. Dakle, ako ste bili jedna od četiri osobe koje preuzimaju sam Rich prije nego što je ubijen, da ćete biti sigurni da uživate da 1.000 dolara ulaganja u godinama koje dolaze.

Zach Honig pridonijeli ovom izvještaju.

Apple iCloud donosi prethodno kupili aplikacije vratio iz mrtvih prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CDFX Apps | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar