četvrtak, 9. lipnja 2011.

Razer Totes Hydra palicama i 6400dpi dual-senzor miševi E3 2011, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/razer-totes-hydra-sticks-and-6400dpi-dual-sensor-mice-to-e3-2011/:

Razer je Sixense elektromagnetskog kuglu bacio oko dosta intradimensional portala na CES, ali nažalost tvrtka ne bi nas igrati. Danas je na E3 2011, međutim, konačno smo bili predao uzde. Oni blizanac štapići su impresivno osjetljiv i precizan u posebno-made Sixense razinama Portal 2, a to je pakao od puno zabave za fizički razgibati blokova, repozicionira portala s twist zglob i fizički bacati predmete kroz zrak. Međutim, dobili smo dojam da je izvan igre posebno dizajniran za rad sa štapovima, to bi moglo biti druga priča. Mašući pravo staviti oko radovi prilično adekvatno za upravljanje pokazivač miša, ali kad smo izašli van na Windows, štapići ne rade - očito, kontrole moraju biti mapirani odvojeno u desktop klijent za rad s OS i druge igre ili programa. Mi ne mislimo mnogo PC igrači neće zamjeriti šest-stopalo raspon i žičanim povodac ovdje, ali to ne ograničava one u nadi za kick back sa igra na velikom ekranu.


Također smo dobili to probati Razer je novo "4G" dual-senzorskoj tehnologiji, koja će biti uvijanje vanjska strana novim Mamba i Imperator gaming miševi odmah - to para laserski senzor i optički senzor za više preciznosti prilikom dizanja miševa s površine za napredni u prvom licu pucač mousing tehnike, a da ne spominjemo 6400dpi praćenje. Mi smo ga uzeli za spin sa Razer Mamba ruci, i odmah smo se zaljubili - da li smo bacili oko miša slučajno, bijesno ga Provučeno preko podloga za miša ili jednostavno pokušao za brzo headshot, zadržao se s nama. Kursor se puzanje ako lift i pad vrlo brzo, ipak, i bez izvorne Mamba usporediti s, to je teško reći koliko je to bolje. Srećom, to neće biti mnogo faktora u kupovne odluke: koju ćete platiti isti $ 130 za Mamba ili $ 80 za Imperator kad su hit policama ovog mjeseca. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Razer Totes Hydra palicama i 6400dpi dual-senzor miševi E3 2011, idemo Hands-on

Nema komentara:

Objavi komentar