četvrtak, 9. lipnja 2011.

Sony je 24-inčni PlayStation 3D 'dual-view' monitor: Evo kako to radi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/sonys-24-inch-playstation-3d-dual-view-monitor-heres-how-it/:
Sony dobio nekoliko prekrasnih ideje ovdje na E3 2011, no tvrtka je ostalo vrlo malo teme za novinare na zašiti - što je baterija život poput ? Koliko će se kontinuirano klijenta gameplay trošak ? Samo kako da split-screen monitor 3D raditi? Sony 3D gaming car Mick Hocking poletio iz Liverpoola da razgovaraju stereoscopy s novinarima, a mi smo dobili neke odgovore za taj zadnji. Ono što vidite gore je LCD zaslon koji osvježava pri 240 Hz, te isporuku 3D na 60 okvira u sekundi na svakom oku, uz pomoć tipične aktivni zatvarača naočale tehnika blokiranja svjetla u lijevo oko kad je "prava" slika prikazuje, i obrnuto za desnog oka. No, naočale imaju poseban gumb koji omogućuje obje leće jednog igrača naočale prikazivanje slika za lijevo oko, i obje leće drugog prikaz slike igrača za pravo, omogućujući svakom, da imaju svoje 60fps ubacivati ​​sve vremena za privatni split- zaslonu igre.

Dok se to potencijalno znači da bi mogao koristiti ove naočale na non-Sony 3DTVs previše i dobiti isti efekt (ili, znate, samo pokupiti Sharp Quattron 3D ili Vizio Versus , koji mnogo učiniti istu stvar) Hocking rekao nam je da ovaj jedinica također ne dodatnog softvera za obradu kako bi se smanjila ghosting. Ali što je utakmica? 3D guru rekao da će biti broj naslova podržava značajku kada je monitor hitova ove jeseni, a da drugi 3D naslova mogao potencijalno (i jednostavno) biti skrpan ako oni također podržavaju split-screen za početak sa. Hocking kaže developer entuzijazam je bio posebno intenzivan za split-screen, pa čak i više nego holografske i glava-LCD zaslon tehnologija koje Sony radi na, a mi svibanj vidjeti značajke integrirana u Bravia televizora treba ideja poletjeti.

Sony je 24-inčni PlayStation 3D 'dual-view' monitor: evo kako to radi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 15:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar